23-11-2017 - Julesquash og Klubmesterskab 2017

Julesquash 2017:

Julesquash mestrene blev kåret den 18 nov. - der var 10 pers. tilmeldt og der blev trukket lod om ens makker, og herefter spillede man parvis om titlen!
De 2 par med højest score efter indledende kampe var hhv. Witold/Martin og Jens/Jannik - hvor parret med højest score måtte vælge hvem de ville spille imod fra det andet par i finalen.
Det blev en yderst jævnbyrdig finale, hvor kun 3 point skilte par nr. 1 fra par nr. 2.
Julesquash vinderne 2017 blev Witold Zareba/Martin Haarup Mortensen - par nr. 2 blev Jens Pedersen/Jannic Lægdsgaard
Brande Squash Club´s klubmesterskab 2017
Af klubbens nuværende 65 aktive medlemmer, var der tilmeldt ca. 15 medlemmer til klubmesterskabet - som blev afviklet hen over ca. 2 måneder, med indledende puljekampe. Til sidst stod der så 4 spillere tilbage som havde kvalificeret sig kampen om medaljerne. Der blev kæmpet heftigt om hvert eneste point, og især finale kampene var utroligt spændende og endte alle i meget tætte 5 sæts kampe.
Resultatet af en hård og meget underholdende aften, og finaleaftenen for klubmesterskabet, blev følgende:
1. plads: Witold Zareba
2. plads: Brian Bundgaard
3. plads: Martin Haarup Mortensen
Squash er en fantastisk sport, som både kræver hurtighed og omtanke at spille, og er samtidig en rigtig god måde at få sved på panden.
Samtidig er det let at lære, da reglerne er meget simple og spillet appellerer til både unge og ældre!
Der er plads til endnu flere medlemmer i byens hurtigste sport – tilmelding til Brande Squash Club kan foretages via hjemmesidens forside på www.brandesquashclub.dk.
Billeder fra arrangementerne kan ses nedenfor:


      

 

 

28-12-2016 - Julesquash 2016

Julesquash mestrene blev kåret den 28 dec. - der var 9 pers. tilmeldt og der blev trukket lod om ens makker og herefter spillede man parvis om titlen!

De 2 par med højest score efter indledende kampe var hhv. Jeppe/Bænk og Martin/Michael - hvor parret med højest score måtte vælge hvem de ville spille imod fra det andet par i finalen?
Det blev en yderst jævnbyrdig finale hvor kun 2 point skilte par nr. 1 fra par nr. 2
Julesquash vinderne 2016 blev Michael Møller/Martin Haarup Mortensen.
Billeder fra arrangementet kan ses nedenfor:

 

 

    

 

 

 

28-6-2016 - Klubmesterskab 2016 i BSC

Tirsdag den 28/6-16 blev der som punktum for sæsonen afviklet klubmesterskab i Brande Squash Club.

De fire der havde kvalificeret sig til finalerunderne var Witold Zareba, Brian Bundgaard, Jeppe Karstoft samt Jannic Lægdsgaard.
Desværre havde den lange sæson, med mange og hårde indledende kampe, sat sine spor og Jannic og Witold havde været nødsaget til at melde afbud. Der blev derfor kun spillet finalekamp mellem Jeppe og Brian.
Her viste Brian sig en tand bedre på dagen, og kunne efter 3 sæt fortjent løfte pokalen som årets Klubmester i Brande Squash Club.
Nu holdes der sommerferie, men i august spilles der atter for fuld damp. Squash er en ny (2 år gammel) sportsgren i Brande, og har man lyst til at få sved på panden, samt nyde godt af de gode faciliteter og den inspirerende klubånd, med mange klubaftener og små turneringer, kan det være dig der vipper Brian af pinden næste år. Vel mødt til den nye sæson 2016/17 !!
Billeder fra finaleaftenen kan ses herunder:

 

           

 

 

 

  

 

20-1-2016 - Julesquash og Nytårssquash turneringer

 

Brande Squash Club har afholdt 2 interne turneringer, som nu allerede er ved at blive til nogle gode og hyggelige (svedige) traditioner.


I december blev den årlige Julesquash turnering afholdt, og resultaterne blev følgende:

1. Martin Haarup Mortensen

2. Jannik Lægdsgaard
3. Jeppe Karstoft
4. Jens Deleuran

 

 Vinderen Martin Haarup Mortensen i midten, flankeret til højre af nr. 2 Jannik Lægdsgaard, og til venstre nr. 3 Jeppe Karstoft.

 

Kort tid derefter, søndag d. 17/1-2016 blev den årlige Nytårssquash turnering gennemført. 
Der var 12 tilmeldte som igennem 3 timer hver spillede 11 sæt, før vinderen kunne kåres. Resultatet blev:
1. Witold Zareba
2. Jens Deleuran
3. Brian Bundgaard
4. Jens Pedersen

 

 

 Fra venstre Witold Zareba, Jens Deleuran, Brian Bundgaard og Jens Pedersen

 

 

12-5-2015 - Klubmesterskab 2015 i BSC

Brande Squash Club har over de sidste ca. 2 måneder afholdt de indledende puljekampe i årets klubmesterskab, og ud af klubbens ca. 80 aktive medlemmer deltog 20 spillere i klubmesterskabet.

Tirsdag aften d. 12. maj 2015 var der så 4 spillere tilbage som havde kvalificeret sig til de 2 semifinaler, som blev spillet imellem henholdsvis Brian Bundgaard og Jens Deleuran, og samtidig spillede Martin Haarup Mortensen mod Jens Pedersen.
Semifinalerne blev vundet af Brian Bundgaard og Jens Pedersen, som således skulle spille om de 2 første pladser, mens Jens Deleuran og Martin Haarup Mortensen skulle spille opfølgningsfinalen om 3. og 4. pladserne.
Især de 2 sidste finalekampe gik hårdt for sig, og begge kampe endte i meget tætte og spændende 5-sæts kampe.
Resultatet af en hård og meget underholdende aften, hvor placeringerne i klubbens første klubmesterskab blev fundet, blev følgende:
1. plads: Jens Pedersen
2. plads: Brian Bundgaard
3. plads: Jens Deleuran
4. plads: Martin Haarup Mortensen
Foruden den traditionelle pokal, var der til årets klubmesterskab modtaget præmier fra Brande Apotek, Stark og Brøndum Tekstil. Klubben takker for de fine præmier.
Hvis du ikke kan se videoen til højre af de afgørende bolde i finalen, kan du klikke på dette link (som gerne skulle virke).
En stor tak til Brian Bundgaard for planlægning og gennemførelse af årets klubmesterskab.
Billeder fra aftenen kan ses nedenfor:

         

 

 

 

20-11-2014 - BSC Julesquash turnering 2014

Torsdag d. 20. november 2014 blev der afholdt BSC Julesquash turnering 2014, hvor 12 af klubbens spillere dystede om den ærefulde (og pænt store) vandrepokal, sponsoreret af Gamekeeper jagtrejser.

Der blev spillet 132 mini-kampe med "først til 9 point", og således spillede alle deltagere mod hver eneste af de 11 andre. Der blev kæmpet heftigt om hvert point, da reglerne var at den samlede pointscore for alle kampe afgjorde hvem der kom i slutkampe om 1-2 pladserne og 3-4 pladserne.

Resultatet af en hård og meget god og underholdende aften blev følgende:

1. plads: Brian Bundgaard

2. plads: Martin Haarup Mortensen

3. plads: Jens Deleuran

4. plads: Thomas Thaarup


Det er stadigvæk en gåde for den nuværende nr. 1 på klubbens rangliste, hvordan han kunne tabe finalekampen mod ranglistens nr. 20!

Men det var en yderst underholdende finalekamp, hvor der blev tæret på de allersidste reserver.......


Efter turneringen var der fortjente sandwich og øl/vand til alle, og aftenens strabadser blev diskuteret - sammen med en hel masse andet.


En stor tak til Martin for planlægning og gennemførelse af arrangementet, som helt sikkert vil blive til en tradition i Brande Squash Club.
Billeder fra aftenen kan ses nedenfor:

 

 

 

                       

 

 

6-3-2014 - Skole-squash

I ugerne 10, 11, 12 og 13 vil 7. klasserne på Præstelundskolen have squash som en mulighed i deres idrætstimer.
Eleverne har idrætstimer i Brande Hallerne, og i den forbindelse vil de kunne prøve den nye sport i Brande.

Det er selvfølgelig forhåbningen at nogle af eleverne vil syntes at squash er sjovt, og at de derved vil tage squash til sig i deres fritid også.

Vi vil fra Brande Squash Club forsøge hurtigst muligt at få etableret træning for de unge, men der er dog nogle politiske ting der skal falde på plads, før vi har mulighed for at etablere træningen.
Så snart dette falder på plads, vil vi kunne opstarte træning, så hold øje med hjemmesiden, hvor vi vil slå det op.

Squash er en fantastisk sport, som både kræver hurtighed og omtanke at spille, og er samtidig en rigtig god måde at få sved på panden. Samtidig er det let at lære, da reglerne er meget simple.

 

 

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram